Lehet, hogy Schumacher már nincs az intenzíven

Német lapértesülések szerint a közel fél éve mesterséges kómában tartott Michael Schumacher már nincs az intenzíven, átszállították a rehabilitációs osztályra. A hírt nem erősítette meg sem a sportoló szóvivője, sem a családja.

A hírt, kórházi forrásokra hivatkozva a német Bunte röppentette fel, s azóta átvette a világsajtó is. Eszerint a 45 éves autóversenyző már túl van az életveszélyen, és jelenleg a grenoble-i klinika rehabilitációs osztályán lábadozik.

A hírt a Forma-1 hétszeres világbajnokának menedzsere, Sabine Kehm még nem kommentálta, márpedig korábban többször is nyilatkozta, hogy csakis az tekinthető hiteles információnak Schumacher állapotával kapcsolatban, amit ő vagy a család közöl a nyilvánossággal.

Michael Schumacher 166 napja van kómában, miután tavaly december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. A sportoló sziklának ütközött és a fején sérült meg. Ha nincs rajta sisak, biztosan halálos kimenetelű lett volna a szerencsétlenség. Schumacherért a mentők perceken belül megérkeztek és helikopterrel szállították kórházba.

Ha a hír igaz, és az ex-pilóta valóban a javulás útjára lépett, akkor sem valószínű, hogy teljesen felépülhet még valaha.

Kapcsolódók

Kimaradt?