Az M1 és a Kossuth Rádió is közvetíti az MKB Veszprém kölni meccseit

Élőben látható az M1-en a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében sorra kerülő MKB-MVM Veszprém-THW Kiel mérkőzés, majd a magyar csapat eredményétől függően kerül műsorra a vasárnapi találkozó a közszolgálati csatornán. A Kossuth Rádió a szombati találkozó második félidejéről tudósít élőben, vasárnap pedig végig közvetíti a magyar vonatkozású mérkőzést.

A DIGI Sport1 mellett az M1 is közvetíti a bakonyi csapat mérkőzéseit. Az M1 szombaton, 15.55-kor kezdődő műsorfolyamában Lékai Máté válogatott kézilabdázó lesz Petrovics-Mérei Andrea stúdióvendége. A Kossuth Rádió hallgatóit Hajdu B. István tudósítja 17.05-től, élőben a második félidőről.

A Veszprém szombati eredményétől függően alakulnak a közmédia vasárnapi közvetítései. Ha az MKB bronzmeccset játszik, akkor az M1 15.55-től, a Kossuth Rádió 17.05-től tűzi műsorára a találkozót. Ha a magyar csapat döntőbe jut, akkor az M1 18.45-től, a Kossuth pedig 19.05-től közvetít. A final four záró napján az M1 stúdióvendége Skaliczki László, korábbi szövetségi kapitány lesz.

A másik három résztvevőhöz hasonlóan ötszáz jegyet kapott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére az MKM-MVM Veszprém, de a magyar klubnál ennél több szurkolóra számítanak. Az MTI érdeklődésére a veszprémi egyesületnél elmondták, pontos információjuk nincs a kiutazó magyar drukkerek számát illetően, de tudomásuk szerint sokan interneten vásároltak belépőt, így a csapatért szorítók több ezren is jelen lehetnek a kölni arénában. A final fournak otthont adó csarnokba húszezren férnek be.

Kimaradt?