Kidőlt a kerítés, a Betis-játékos ölben vitt egy sérült kisfiút

Sajnálatos baleset történt az Osasuna–Real Betis bajnoki mérkőzésen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) utolsó, 38. fordulójában. A 12. percben a hazai gól ünneplése közben a kapu mögötti szektor kerítése kidőlt, több néző megsérült, s a játékosok és a máshol ülő szurkolók is segítettek a mentésben.

A kiesés elől menekülő Osasuna Oriel Riera góljával vezetést szerzett a 12. percben, ám a nagy ünneplés közepette kidőlt a lelátó kerítése, aminek következtében számos ember özönlött be a pályára.A balesetben többen megsérültek, rajtuk a játékosok és a balesetet megúszó nézők segítettek.

játékvezető az eset miatt félbeszakította a mérkőzést, a helyszínen megkezdődött a sérültek elszállítása és ellátása, illetve a pályára özönlő szurkolókat más szektorokba terelték. Több játékos is segédkezett a mentésben, a betises Alfred N'Diaye például ölben vitt egy sérült kisfiút.

A játékvezető által elrendelt mintegy félórás szünet után folytatódott a mérkőzés, s az Osasuna ott folytatta, ahol abbahagyta, s Javier Acuna góljával már 2–0-ra vezet a Betis ellen. 

Az Osasuna hivatalos közleménye szerint senki nem sérült meg súlyosabban az esetnél, öt embert kellett kórházba szállítani zúzódások és kisebb sérülések miatt.

Kimaradt?