Ha kiengedik Schumachert, a család nem ad róla több információt

Sabine Kehm, a kómában fekvő Michael Schumacher ügynöke szerint amint kiengedik a németet a grenoble-i kórházból, a család semmilyen új információt nem közöl majd róla. A korábbi F1-pilóta állapota folyamatosan javul, nagyjából két hete, ha csak pillanatokra is, de magához tér, így felmerült, hogy lassan elhagyhatja a kórházat, hogy egy rehabilitációs klinikára kerüljön.

Kehm ugyanakkor elmondta a német ARD televíziós csatorna egyik műsorában, hogy amint ez bekövetkezik, a család semmilyen új információt nem közöl majd a hétszeres világbajnok állapotáról. Schumacher hozzátartozói és Kehm maga is többször kritizálta a médiát és a megszólaltatott orvosokat, amiért azok kérésük ellenére találgattak, vagy szivárogtattak információt.

Az a tervünk és kívánságunk, hogy amint átkerül egy klinikára Schumacher, kizárjuk a médiát onnan. Mivel Michael kómában fekszik, így nem dönthet arról, milyen hírek jelennek meg róla. Mi ugyanakkor ismerjük, hogy kezelte eddig az ügyeit, így az ő érdekét szem előtt tartva kívánjuk intézni az ügyeket – mondta Kehm.

Michael Schumacher december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Mirabelben, azóta kómában fekszik a grenoble-i kórházban.

Kimaradt?