BL: csúcsrangadókat rendeznek Barcelonában és Manchesterben

Csúcsrangadókat rendeznek kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amelyben a negyeddöntő első mérkőzéseit rendezik. A klasszikus párharcban a Manchester United fogadja a Bayern Münchent, míg a másik mérkőzésen a spanyol bajnokság két élcsapata, a Barcelona és az Atlético Madrid feszül egymásnak.

A Bayern München katalán vezetőedzője, Pep Guardiola a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt megelőzően azon viccelődött, lehet, hogy korábban kapott ajánlatot az angol klubtól, de gyenge angolnyelv-tudása miatt nem biztos ebben.

Pep Guardiola a Manchester United elleni negyeddöntő első felvonása előtt arról beszélt, hogy megtiszteltetés számára ismét az Old Traffordon szerepelni, mint ahogy azt is óriási eredménynek tartaná, ha a „vörös ördögökön” keresztül jutva ismételnék meg az együttes tavalyi eredményeit.

A Marca beszámolója szerint a negyeddöntők közül a Barca–Atlético mérkőzésre a legdrágábbak a jegyek. A katalánoknál a legolcsóbb hely is 93 euróba kerül.

Az Atlético kapusa, Thibaut Courtois úgy emlékszik, gyerekként, még a tévé előtt ülve pont olyan mérkőzésekre vágyott, mint amilyen rá is vár a Camp Nouban.

Kimondottan harapós kedvében találták az újságírók a keddi BL-negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón a Barcelona labdarúgóinak képviseletében megjelenő Dani Alvest. A brazil légiós kiosztotta kritikusaikat, de nem maradt ki a sorból Luís Figo sem.

BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ
Keddi mérkőzések

  • Barcelona (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol) (21.45, Digi Sport1)
  • Manchester United (angol)–Bayern München (német) (21.45, Digi Sport 2)

Szerdai mérkőzések

  • Real Madrid (spanyol)–Borussia Dortmund (német) (21.45, Digi Sport1)
  • PSG (francia)–Chelsea (angol) (21.45, Digi Sport2)

Kimaradt?