Bajnokok Ligája: ManCity-Barca a nyolcaddöntőben

Az egyik legnagyobb rangadóval, az angol Manchester City és a spanyol bajnoki címvédő Barcelona manchesteri mérkőzésével kezdődik kedden a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője, a kieséses szakasz első köre. A Bayer-PSG mérkőzést Kassai Viktor vezeti.

A párharc keddi első összecsapását mindkét együttes jó formában várja: a manchesteri csapat szombaton az FA-kupában egyik legnagyobb riválisát, a Chelsea-t győzte le 2–0-ra, míg a katalánok a Rayo Vallecano elleni könnyed 6–0-s bajnoki sikerrel hangolódtak a mindkét klub számára nagyon fontos BL-meccsre – írja beharangozójában a hirado.hu.

A nap másik összecsapását Leverkusenben rendezik, ahol a francia sztárcsapat, a Paris Saint-Germain vendégeskedik. A Bayer a második helyen áll a német Bundesligában, mégis előzetesen egyértelműen a Zlatan Ibrahimovic fémjelezte PSG tűnik a párharc esélyesének. A Bayer-PSG mérkőzést Kassai Viktor vezeti, akinek munkáját Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás, valamint Fábián Mihály segíti majd. A tartalék játékvezető Kispál Róbert lesz.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzések:

kedd:

Manchester City (angol) – FC Barcelona (spanyol) 21.45 (Tv.: Digisport 1, Dolcesport 1)

Bayer Leverkusen (német) – Paris Saint-Germain (francia) 21.45 (Tv.: TVR 1, Digisport 2, Dolcesport 2)

Kimaradt?