Bild: jól reagál az ébresztésre Michael Schumacher

Michael Schumacher szóvivőjének cáfolata ellenére kitart sztorija mellett a L’Equipe sportnapilap és pénteken már azt írta, hogy a volt Forma-1-es pilóta szervezete jól reagál a mesterséges kómából való fokozatos ébresztésre.

„Nagyon megbizható forrásaink vannak a Grenoble-i kórházban, 100 százalékosan biztosak vagyunk abban, amit leírtunk” – nyilatkozta a Bild-nek Jérémie Arbona,a L’Equipe főszerkesztője.

A hírt félszájjal megerősítette a BFMTV-nek Stéphan Chabardes, a korábbi Formula–1-es pilótát kezelő idegsebész is, azonban további kérdésekre nem válaszolt. A Bild helyszínen tartózkodó újságírója is erről számolt be, míg a L'Équipe fejleményként közölte: Schumacher valóban jól reagált a felébresztésre, hunyorgott a szemével.

Ugyanakkor a kórház hivatalosan semmilyen információt nem hajlandó kiadni, Jacqueline Hubert, az intézmény igazgatója szerdán körlevélben figyelmeztette a kezelőszemélyzetet, hogy „M. Schumacher páciens” állapotáról senkivel se beszéljenek.

Mint korábban írtuk, Schumacher december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Meribel sípályáján és azóta fekszik mesterséges kómában a Grenoble-i kórházban.

Kapcsolódók

Kimaradt?