Karl Erik Böhn: már csak néhány hetem lehet hátra

Fokozatosan romlik az egészségi állapota Karl Erik Böhnnek, a magyar nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitányának, aki attól tart, már csak hetei vannak hátra – írja a Blikk.

Böhn tavaly év elején tudta meg, hogy leukémiában szenved, egy ideig mesterséges kómában tartották, majd kemoterápiás kezelést kapott, és végül csontvelő-átültetésen esett át. Novemberben még úgy tűnt, legyőzte a rákot, azonban december 23-án kiderült, gyógyíthatatlan a leukémiája.

"Sajnos egyre rosszabbul érzem magam. A rendszeres vérvizsgálatok eredményei fokozatosan rosszabbodnak. Napról napra kevesebb oxigént szállít a vérem, s ez meglátszik az állapotomon is. Egyre fáradékonyabb vagyok, előfordult már, hogy belázasodtam, s éjszakára is bent kellett maradnom a kórházban. Nem tudom, mennyi idő adatik még meg nekem, de úgy érzem, már csak néhány hetem lehet hátra, azt szeretném kihasználni" - nyilatkozta a Blikknek.

A norvég edző úgy tervezte, még egyszer eljönne Magyarországra elbúcsúzni a barátaitól, de attól fél, a romló fizikai állapota miatt ez már csak álom marad számára.

Kapcsolódók

Kimaradt?