Szíve a Fradiért dobog, de az MTK-hoz kerül ex-CFR-es Vass Ádám

Domonyai László, az MTK klubigazgatója a DigiSport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy Vass Ádámmal megegyeztek, már csak a középpályás klubjával, az Oostendével tárgyalnak. „Ma dől el, hogy kölcsönbe vagy végleg érkezik hozzánk” – mondta Vass Ádámról az MTK klubigazgatója.

„Megegyeztünk Ádámmal és az ügynökével, Paunoch Péterrel, nagyon korrekt beszélgetések folytak ezen a héten. Józsi bácsi (Garami József, az MTK szakmai igazgatója) is találkozott Ádámmal, nagy tisztelettel beszélgettek egymással. A belgákkal nem sikerült még megegyeznünk, mégpedig abban, hogy kölcsön vagy végleg kerül Magyarországra. Ebben igazán nem is nekünk van nagy szerepünk, hanem Ádámnak és a klubjának, de ez ma lezárul reményeink szerint” – mondta Vass Ádám átigazolásáról az MTK klubigazgatója.

A 25 éves középpályás – aki részt vett a magyar válogatott legutóbbi összetartásán – tavaly októberben igazolt a Kolozsvári CFR-től az Oostendéhez, ám a belga élvonal újoncánál csak öt mérkőzésen lépett pályára ősszel, háromszor becserélték, kétszer le.

Vass Ádám 16 évesen igazolt külföldre, a Ferencvárosból az angol Stoke Cityhez vezetett az útja, ahonnan három évvel később a Bresciába szerződött. Olaszországi időszaka után 2012-ben a Kolozsvári CFR játékosa lett, de a kolozsváriaknál – sérülése miatt is – nem tudott gyökeret verni.

Kapcsolódók

Kimaradt?