Nem száguldás közben érte a baleset Schumachert

Francia sajtóértesülés szerint a Michael Schumacher síbalesetekor készült fejkamerás felvételek arról tanúskodnak, hogy a Forma–1 hétszeres világbajnoka viszonylag lassan haladt a baleset pillanatában.

A francia hatóságok vizsgálják a múlt héten előkerült felvételeket, amelyek a Schumacher bukósisakján viselt fejkamerától származnak. A BFM TV nevű francia adó a vizsgálathoz közeli forrásokra hivatkozva számolt be kedden késő este arról, hogy a felvételek tanúsága szerint Schumacher mérsékelt sebességgel haladt. Ez igazolná a világbajnok családtagjainak feltételezéseit.

Michael Schumacher december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket a francia Alpokban, miután síelés közben sziklának ütközött két kijelölt pálya közötti szakaszon Méribelnél. Az ex-pilótát, akinek pénteken volt a 45. születésnapja, több mint egy hete mesterséges kómában tartják, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Második műtétje óta kritikus, de stabil a német sztár állapota, az orvosok csak akkor nyilatkoznak ismét, ha változás történik.

Kimaradt?