Közeledik a 24. Erdélyi Labdarúgó Diákkupa

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége december 14-15-én megrendezi a 24. Erdélyi Labdarúgó Diákkupát (ELDK). A helyszínen nem változtattak, a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokba várják a diák focistákat.

A szervezők tájékoztatása szerint az ELDK kinőtte önmagát, túllépett az egy a sok közül amatőr labdarúgó-bajnokság keretein, már „a Kárpát-medencei magyar ifjúsági összefogás, az együtt gondolkodás és a sport terén tenni akarás megvalósítása, számtalan maradandó emlék és barátságok születése is”.

A kupára várják olyan Kárpát-medencei városok magyar egyetemista labdarúgóinak jelentkezését is, akik hajlandók részt venni egy Erdélyben szervezett színvonalas bajnokságon. A tájékoztatás szerint a 24. ELDK-n barátságos mérkőzésre is sor kerül, amelyen összecsap a tapasztalat és a fiatalos lendület: SK Öregfiúk vs. FK Udvarhely.

A 24. ELDK győztese meghívást kap a Kárpát-medencei magyar egyetemista csapatok döntő turnéja, melyre 2014-ben, a XXV. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban kerül sor. További hírek, csapatok, sorsolás, eredmények, fotók az ELDK Facebook-oldalán: facebook.com/diakkupa .

A  XXIV. Erdélyi Labdarúgó Diákkupa támogatói: Székelyudvarhely Város Önkormányzata, Communitas Alapítvány, Hargita Megyei Europe Direct Tájékoztató Iroda, Forrás KFT, Millennium Vendéglő, Székelyudvarhelyi AREOPOLIS Floorball Sportegyesület

Kimaradt?