M1

Forgatják a kést a magyarokban, élőben adja az M1 a vb-sorsolást

Az M1 pénteken élőben jelentkezik a brazíliai Mata de Sao Joao városából, ahol elkészítik a jövő évi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását. A vb-n sem a magyar, sem pedig a román futball-válogatott nem vesz részt.

A 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportsorsolásának a Bahia állambeli Costa do Sauípe üdülőkomplexum ad otthont pénteken romániai idő szerinti 18.00 órától.

A 32 csapat csoportbeosztásában az eddigi nyolc világbajnok nemzet egy-egy képviselője, a brazil Cafú, az olasz Fabio Cannavaro, az uruguayi Alcides Ghiggia, a spanyol Fernando Hierro, az angol Sir Geoff Hurst, az argentin Mario Kempes, a német Lothar Matthäus, valamint a francia Zinedine Zidane működik közre.

A magyar csapat ugyan nem jutott ki a vébére, de a gála Magyarországon - akárcsak a jövő évi vb - kizárólag az M1 műsorán lesz látható. A 17.50-kor kezdődő televíziós közvetítés kommentátora Knézy Jenő, a stúdió műsorvezetője pedig Menczer Tamás lesz. A ceremóniáról a Kossuth Rádió is részletes tudósítást ad a pénteken 20.05-kor kezdődő Sportvilágban.

Kimaradt?