Máris kiviselte magát Kolozsváron Gabriel Tamaș

Alig érkezett meg Kolozsvárra, hogy elfoglalja helyét a CFR 1907 csapatában, a botrányairól is ismert Gabriel Tamaș labdarúgó máris kiviselte magát a kincses városban – írta a Gazeta de Cluj kedden.

A sportoló a CFR egyik ifjú tehetségével, Florin Costeával együtt végigmulatta a szombat estét az egyik klubban, éjfél után pedig egy másik központi szórakozóhelységbe akartak betérni. Ide azonban már nem engedték be őket, egyrészt azért, mert erősen ittasak voltak, másrészt pedig melegítőbe voltak felöltözve.

A labdarúgók válaszul rugdosták az asztalokat, hangoskodtak, kötekedtek a pincérnőkkel, Florin Costea pedig még a nadrágját is letolta előttük. Végül a biztonságiak rakták ki a szűrüket. A Gazeta de Cluj a térfigyelő kamerák felvételeit is közzétette.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KTfmTPZYziI

A CFR 1907 klubelnöke, Iuliu Mureșan a lapnak azt mondta, beszélni fog a két sportoló fejével. Úgy fogalmazott: ezt a görbe estét még elnézik Tamașnak, ám a következőnél már repülni fog. A sportoló ellen korábban rongálásért bűnvádi eljárás is indult, egy lépcsőház ajtaját rugdosta szét részegen Bukarestben.

Kapcsolódók

Kimaradt?