Bölöni veszi át a magyar válogatott irányítását?

A ziare.com úgy tudja, hogy az MLSZ már meg is kezdte az utód keresését Egervári Sándor szövetségi kapitány lemondása után, és az egyik legesélyesebb jelölt a katari al-Hort irányító Bölöni László; a portál szerint rajta kívül még Ronald Koeman és Paulo Sousa, a Videoton korábbi edzőjének neve merült fel.

Bölönit ugyanakkor nem csak a magyar kispaddal kapcsolatban emlegetik: a hírek szerint az sem kizárt, hogy ő lesz Victor Pițurcă utódja a román válogatott szövetségi kapitányi posztján, igaz, az ezzel kapcsolatos pletykák kissé elhalkultak azt követően, hogy a románok 3-0-ra megverték a magyar válogatottat Bukarestben.

Ronald Koeman kapcsán a ziare.com sem ír semmi konkrétumot: a Feyenoord vezetőedzőjét leginkább azért lehet a magyar válogatotthoz kapcsolni, mert testvére, Erwin Koeman már dolgozott szövetségi kapitányként Magyarországon. Ami Paulo Sousát illeti, őt több izraeli forrás is a kispadra várja: szeptemberben arról is volt szó, hogy a szövetség már tárgyal vele, ezt az MLSZ akkor határozottan cáfolta.

Kapcsolódók

Kimaradt?