Levetkőztették a szurkolók az őket megszégyenítő játékosokat

Ismét megerősítést nyert, hogy Szerbiában a szurkolók szavai mindennél nagyobb erővel bír: a hétvégi Vozsdovac–Crvena zvezda (1–0) mérkőzés után a fővárosi piros-fehérek szimpatizánsai elégedetlenek voltak az eredménnyel, ezért leköpködték és megdobálták „kedvenceiket”, majd felszólították őket, hogy azonnal vessék le a mezeket, és dobják a nézők közé.A játékosok nem mertek ellentmondani, így félmeztelenre vetkőzve hagyták el a pályát. Két kivétel akadt: az egyik Milos Ninkovics, a másik pedig a kapus Boban Bajkovics, aki kiválóan védett a találkozón, több biztos góltól mentette meg csapatát, így az ő mezére nem tartottak igényt a drukkerek, ő teljes szerelésben távozhatott az öltözőbe. A találkozón, amikor a Vozsdovac megszerezte a vezetést, a Crvena zvezda szurkolói folyamatosan azt skandálták, hogy „meddig szégyenítetek még bennünket?”

A mérkőzés után a Crvena zvezda labdarúgói erős rendőri jelenlét kíséretében mentek vissza a saját stadionjukba: az autóbuszt, amelyben labdarúgók és a szakmai stáb tartózkodott, két személygépkocsi és három rendőrségi jármű kísérte.

Hasonló eset történt pár héttel korábban a másik belgrádi nagycsapatnál is. Amikor a belgrádi Partizan a Ludogorec elleni vereséggel kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából, a fekete-fehérek egyik vezérszurkolója, név szerint Milos Radiszavljevics Kimi átmászott a kerítésen és elvette Marko Scsepovicstól a csapatkapitányi karszalagot. Az eset utáni sajtótájékoztató – amin Radiszavljevics és Scsepovics is jelen volt – is ezt bizonyította, ugyanis a Partizan játékosa igyekezett mindenkit meggyőzni, hogy nem szabad hinni a szemnek, ugyanis ő önként adta oda a karszalagot, miközben a felvételeken jól látszik, hogy Radiszavljevics veszi le a karjáról.

Kimaradt?