Forma-1: Sebastian Vettel nyert Szingapúrban

Sebastian Vettel, a Forma-1 egyéni versenyének német címvédője zsinórban két győzelemmel érkezett meg Szingapúrba, ahol ráadásul a pole-ból rajtolhatott. Az első kanyarban ugyan elveszítette ezt a pozíciót, ám a honfitárs, Nico Rosberg lecsúszott az ideális ívről, Vettel így egyből visszavette az első helyet.

Innentől kezdve kissé unalmas lett a verseny, nem történt túl sok akció, mígnem a 25. körben összerázódott a mezőny, mivel Daniel Ricciardo a falnak csapta a Toro Rossót – az ausztrál ki is állt. A 30. körben ment ki a safety car, Vettel pedig sikeresen meglógott a többiektől, így ismét csak saját magára kellett figyelni. Ezt sikerrel meg is tette, elég simán nyerte meg ezt a futamot, neki szólt a tűzijáték a célbaérkezés után.

A verseny végén szerencsére egy kis autóversenyt is láthattunk, Kimi Räikkönen gondolt egyet és elkezdett mindenkit leelőzni, így a 13. helyről rajtoló finn "hirtelen" a harmadik pozícióban találta magát. A fennmaradó négy körben ugyanakkor már nem tudta megelőzni jövő évi csapattársát, Fernando Alonsót, a Ferrari spanyolja lett a második, Räikkönen maradt a harmadik.

Rosberg, Lewis Hamilton, Felipe Massa, Jenson Button, Sergio Pérez, Nico Hülkenberg és Adrian Sutil szerzett még pontot. Mark Webber nem, pedig jól versenyzett, de az autója megadta magát a végén, még ki is gyulladt. A boxba Fernando Alonso furikázta be az év végén a Forma-1-től visszavonuló ausztrált.

Kimaradt?