Bombaüzlet: a CFR jó pénzért eladta a Dinamo Zágrábnak Ivo Pintót

Újabb bombaüzletet kötött a Kolozsvári CFR 1907: a DolceSport információi szerint a vasutasok 2 millió eurót kasszálnak a Dinamo Zágrábtól a Bajnokok Ligájában kiváló teljesítménnyel előrukkoló jobbszélsőjükért,  Ivo Pintóért.

A horvát bajnoknak négy millió eurójába került ugyan Ivo Pinto megszerzése, viszont az összegen a CFR-nek osztoznia kellett az FC Portóval.  

Ivo Pinto négy éves szerződést kötött a horvát bajnokkal.  „Boldogan jöttem a Dinamóhoz, hiszen egy nagy klubról van szó. Tudom, hogy milyen nagyok az elvárások és én készen állok megfelelni nekik. Alig várom, hogy együtt edzhessek új kollégáimmal” – fogalmazott a szerződéskötés után a portugál szélső.

A horvát klub vezetői is nagy lelkesedéssel beszéltek új szerzeményükről. „Több mérkőzést is megnéztünk és minden meccsen tetszett a teljesítménye. Nagyon erős a védőjátéka, de szeret a támadásban is részt venni. Nagyon gyors és megszerzésével megerősödik jobb oldali alakzatunk” – dicsérte új tanítványát Krunoslav Jurcic, a zágrábiak szakembere.

Pászkány Árpádék nem profitáltak viszont Gabi Mureşanból, akit hálából a csapatnak hozott szolgálataiért ingyen engedtek el az orosz első osztály újoncához, Tom Tomszkhoz. A Pápa becenévre hallgató vaskemény középpályás óriási gázsit kap új csapatától, az évi 450 ezer euró több mint kétszerese annak, amit a CFR-nél kapott.

Kimaradt?