banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Erste Liga: lemondta az erdélyi csapatok elleni meccseit a MAC

A MAC HKB Újbuda felnőtt férfi jégkorongegyüttese közleményben tudatta, hogy sérülések és megbetegedések miatt nem áll ki az Erste Liga soron következő két mérkőzésére a Brassói Corona, illetve a Csíkszeredai Sportklub ellen. Nincs szó koronavírusról.

A MAC HKB Újbuda hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy „a csapatban tapasztalt megbetegedések és sérülések okán”a pénteki és a vasárnapi napon nem tud a szükséges 13+1 fővel kiállni. Így a péntekre kiírt MAC HKB Újbuda – Sportklub Csíkszereda és a vasárnapra kiírt Brassói Corona elleni találkozókat későbbi időpontban játsszák le. A rövid sajtóhírben nem érnek ki arra, hogy a koronavírus járvánnyal összefüggésben állnak-e a megbetegedések.

A Csíkszeredai Sportklub, a többi erdélyi csapattal együtt, egyelőre csupán Magyarországon játszhat mérkőzéseket. A tervek szerint a kedden kezdődő kéthetes periódusban hét meccset játszottak volna le a székelyföldiek. A mostani halasztás mellett elmarad Becze Tihamérék vasárnapra tervezett, Fehérvári Titánok elleni mérkőzése is a székesfehérváriaknál kimutatott pozitív koronavírusos esetek miatt. A csíkszeredaiak legközelebb szerdán Debrecenben léphetnek pályára, míg a Gyergyói HK ma szintén a DEAC ellen folytatja szereplését, a Brassó pedig a Vasas otthonában lép pályára zárt kapuk mögött.

(Borítókép: MAC HKB Újbuda hivatalos Facebook-oldala)

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?