Női kézilabda: Bulatovics és Bognár-Bódi aláírt az ETO-hoz

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata sajtótájékoztató keretében mutatta be két új játékosát, a montenegrói válogatott, olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok Katarina Bulatovicsot és a klubhoz visszatérő Bognár-Bódi Bernadettet.

A jobbátlövő Bulatovics a sajtóeseményen írta alá kétéves szerződését, amely az első szezon végén – bizonyos feltételek esetén – felbontható, Bognár-Bódi egy évre kötelezte el magát a Bajnokok Ligája-győzteshez.

A győri sajtótájékoztatón kiderült: a győriek július 18-án kezdik meg a felkészülést a követező szezonra, július 22–29-ig a norvég válogatott kérésére az olimpiai bajnok csapattal készülnek, majd edzőtábor következik a programban. Augusztusban heti két edzőmeccses ritmusban folytatja a csapat, amelynek végén, augusztus 22. és 25. között Bajnokok Ligája-szintű tornát rendeznek Győrben a Vardar Szkopje, a Krim Ljubljana, a Metz, a HC Leipzig, a Rosztov és természetesen az ETO szereplésével.

Ambros Martín vezetőedző elmondta, a rendkívül fárasztó, olimpiával „dúsított” 2012–2013-as idény után a következő hetekben a pihenésé a főszerep a csapat tagjai számára.

Kimaradt?