Liga 1: a CSU Craiovánál is megjelent a koronavírus

A bajnoki címvédő Kolozsvári CFR után a labdarúgó Liga 1 listavezetőjénél, a CSU Craiovánál is megjelent a koronavírus: az oltyán csapat keddi közleménye szerint Lucian Pretorian csapatmenedzser tesztje pozitív lett. A csapat edzőjének, Cristiano Bergodinak a tesztje nem hozott egyértelmű eredményt, ezért az olasz szakember karanténba vonult és újabb tesztnek veti alá magát.

Alig két nappal azután, hogy a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR berkeiben felütötte a fejét a koronavírus, a listavezető CSU Craiova is bejelentette: az oltyán csapatnál is megjelent a koronavírus.

 

A craiovai klub közleménye nem nevesíti a megfertőződött személyt, viszont a sportsajtó tudni véli, hogy Lucian Pretorian csapatmenedzserről van szó. Ugyanazon források szerint a nem egyértelmű tesztet pedig Cristiano Bergodi, a csapat vezetőedzője produkálta, aki elkülönülésbe vonult és újabb tesztnek veti alá magát.

A Dolj megyei közegészségügyi igazgatóság munkatársai "megszállták" a CSU bázisát és epidemiológiai vizsgálatot indítottak. Ez idő alatt az alakulat nem edzhet. 

A labdarúgó Liga 1 tabelláját vezető CSU Craiova a hétvégén 2-0-ra nyert a FC Botosani vendégeként és 4 pontosra növelte előnyét a FCSB elleni mérkőzését halasztani kénytelen Kolozsvári CFR-rel szemben. Az oltyánok következő összecsapása szombat este 9 órai kezdettel lenne az Astra Giurgiu ellen. A Kolozsvári CFR-nek egy nappal később, vasárnap kellene pályára lépnie a FC Botosani ellen.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?