Megérkeztek a Kolozsvári CFR játékosainak koronavírus-teszteredményei

A bajnoki címvédő Kolozsvári CFR minden játékosának negatív lett a koronavírustesztje - írja a prosport.ro.

Mint korábban írtuk, a Kolozsvári CFR labdarúgói múlt héten visszatértek kényszerszabadságukról, hogy elkezdjék felkészülésüket a labdarúgó Liga 1 újraindulása előtt. A vasutas alakulat vezetősége a teljes keret, az edzői stáb és az adminisztratív személyzet számára  kötelező koronavírustesztet szabott meg "munkába állás" előtt. Az eredményeket a hétvégén kapták meg, egyetlen pozitív sem volt közöttük.

További, a CFR-rel kapcsolatos hír, hogy a fellegvári alakulat egy-egy évvel meghosszabbította két veteránja, Paulo Vinicius és Ovidiu Hoban szerződését, így e két meghatározó játékos minden valószínűség szerint a CFR-nél zárhatja le karrierjét. A 35 éves brazil Vinicius helye megkérdőjelezhetetlen a védelem tengelyében, a tavalyi szezonban 27 mérkőzésen lépett pályára. Kisebb megrökönyödést keltett, hogy Dan Petrescu nem nevezte az európai kupaszereplésre összeállított keretben, viszont ez a nézeteltérés is megoldódott azzal, hogy az egyenes kieséses szakaszban, a Sevilla CF ellen már mindkét mérkőzésen számított szolgálataira.

A már 37 éves Ovidiu Hoban hosszabb európai kitérő után került Kolozsvárra, ahol alázatosan vállalta azt az epizódszerepet, amit Petrescu számára kitalált. Idén a kettős terhelés miatt elsősorban a bajnoki mérkőzéseken játszott.

A labdarúgó Liga 1 felsőházi rájátszásából 8 forduló maradt hátra. A 30 pontos kolozsváriak jelenleg a tabella első helyén állnak a 26-26 pontos Craiova és FCSB előtt. 

Kapcsolódók

Kimaradt?