Koronavírusos lett Kapás Boglárka

Közösségi oldalán tudatta Kapás Boglárka, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. A világbajnok magyar úszó jól érzi magát, eddig tünetmentes.

A 26 éves úszó elmondta, az első tesztje negatív lett, a másodikkal azonban már kimutatták szervezetében a koronavírust. A felkészülés folytatása miatt kötelező volt a teszt elvégzése.

„Jelenleg két hétig karanténban vagyok itthon. Maximum a kertembe megyek ki levegőzni. Itthon vagyok, ami igazából nem változtatja meg az eddigi napi rutinom. Egyelőre jól érzem magam, semmiféle tünetet nem érzek, pont ezért szerettem volna még jobban felhívni a figyelmet arra, hogy én is pozitív vagyok, de nincs semmi bajom, ezért nagyon fontos az, hogy akkor is ha nincs semmi bajotok, nagyon vigyázzatok, vegyétek fel a maszkot, a kesztyűt, ha tehetitek, folyamatosan maradjatok otthon, mert így is lehettek hordozók, fertőzők, amikor nem gondolnátok, hogy betegek vagytok” – mondta a világbajnok úszónő.

 

Kapás Boglárka a 2016-os riói olimpián 800 méter gyorson szerzett bronzérmet, tavaly nyáron a kvangdzsui világbajnokságon 200 méter pillangón diadalmaskodott.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?