Élő adásban szidta a Csíkszeredai FK büntetőt hibázó játékosának anyját Ráduly Róbert

Nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt Csíkszereda polgármestere a Concordia Chiajna és az FK szombati mérkőzésének élő közvetítésekor. „A k…a anyját basszus ennek a futballistának” – bukott ki a száján a meccset kommentáló Ráduly Róbertnek a 60. percben, amikor az FK játékosa, Pintér Norbert büntetőt hibázott.

A csíkszeredai klub és a Román Labdarúgó-szövetség egyezsége értelmében az FK a saját YouTube-csatornáján élőben közvetítheti a csapatnak azokat a mérkőzéseit, amelyeket nem közvetítenek a televíziók. Ilyen meccs volt a Concordia elleni szombati összecsapás is Chiajnán.

Az élő közvetítésnek két szakkommentátora volt jelen a helyszínen: Ráduly Róbert és Szép Zoltán, az FK sajtósa. A polgármester ismert arról, hogy rendszeresen bevállalja a mérkőzéseket kommentálását, és arról is, hogy a csíkszeredai csapat szenvedélyes szurkolójaként a meccsek közben gyakran fogalmaz meg kritikákat is a kedvencei játékával szemben.

Egy olvasónk hívta fel arra a figyelmünket, hogy Ráduly Róberttel azért elszaladtak a lovak a Concordia elleni összecsapás közvetítésekor. „A k…a anyját basszus ennek a futballistának” – jegyezte meg a polgármester a mérkőzés 60. percében, amikor Pintér Norbert, az FK középpályása büntetőt hibázott. A trágárság az olvasónk által átküldött felvételen hallható.

Mint korábban írtuk, az FK Csíkszereda szombaton 1-0-s vereséget szenvedett a labdarúgó Liga2 14. fordulójában, a Concordia Chiajna otthonában.

Kapcsolódók

Kimaradt?