Női kézilabda BL: sima győzelmet aratott a Bukaresti CSM a német Thüringer HC ellen

Könnyű, 38-30 arányú győzelmet aratott vasárnap a Bukaresti CSM női kézilabdacsapata a német Thüringer HC otthonában a Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában.

A német együttes kezdte jobban a mérkőzést, előbb 2-0-ra, majd 4-2-re vezetett, ekkor azonban a CSM egyenlített, majd átvette a vezetést, és többé nem engedte ki kezéből az irányítást. 17-12-es első félidő után a második játékrészben tovább növelte előnyét a vendégcsapat, amely végül 38-30-ra nyerte a találkozót.

A CSM találatait Jovanka Radicevic (13 gól), Iulia Curea (6), Elizabeth Omoregie (6), Andrea Lekic (4), Barbara Lazovic (3), Oana Manea (2), Bianca Bazaliu (1), Aneta Udriştoiu (1), Maria Constantinescu (1) és Nathalie Hagman (1) szerezték. A német csapatból Iveta Luzumova (12 találat), Meike Schmelzer (4) és Jovana Sazdovska (4) tűnt ki.

A Győri Audi ETO KC hazai pályán 33-29-es győzelmet aratott a norvég Vipers Kristiansand felett, a Ferencváros pedig 25-23-ra nyert a Krim Ljubljana otthonában. 

A 2-es csoportot továbbra is a Győri ETO vezeti 13 ponttal, a Bukaresti CSM pedig a második 10 ponttal. A további sorrend: Vipers (8 pont), Ferencváros (7 pont), Krim Ljubljana (3 pont), Thüringer (1 pont). 

Kapcsolódók

Kimaradt?