Magyar-román meccs: politikusokat tippeltettünk

A házigazdák győzelmére és kiegyensúlyozott küzdelemre számít a lapunk által megkeresett romániai magyar politikusok többsége a péntek esti zárkapus magyar-román labdarúgó mérkőzésen. A maszol.ro egyetlen kérdést tett fel: mi lesz a találkozó eredménye?

szaboSzabó Ödön (Bihar megyei képviselő): 2-1. Komment: „Egy olyan meccsen, ahol nincs közönség, nagyon nehéz a hazaiakat tűzben tartani. A magyar csapat számára a legfontosabb, hogy megtalálja a belső motivációját. A román csapat számára az a lényeges, hogy ne kapjon elsőként gólt. A magyar csapatot láttuk már az utóbbi időben feltámadni, a románoknak ez általában nem sikerült".

 mate andras topMáté András (Kolozs megyei képviselő): 0-0. Komment: „Eszembe jut a meccsről egy vicc. A Habsburg családban az uralkodót megkérdezik: tudja-e, hogy ma este van az osztrák-magyar mérkőzés? Igen? Kik ellen játszunk?"

 

 Laszlo-AttilaLászló Attila (Kolozs megyei szenátor): passz. Komment: „Nem vagyok focirajongó. Nem ismerem a csapatokat, az erőviszonyokat."

 

 

markoMarkó Attila (Kovászna megyei képviselő): 2-1. Komment: „Hajrá mi!"

 

 

gergelyGergely Balázs (az EMNP alelnöke): 2-1. Komment: „Hajrá magyarok!"

 

 

tanczos-barnaTánczos Barna (Hargita megyei szenátor): 1-0. Komment: „A csíkiak a magyaroknak drukkolnak!"

 

 

martonaMárton Árpád (Kovászna megyei RMDSZ-es képviselő): 1-X-2. Komment: „Rengeteg sportot követek, a foci nem tartozik közéjük. Az esélyek nagyjából egyenlőek, az eredmény nyitott, kiegyensúlyozott küzdelemre számítok".

 

kovacsKovács Péter (az RMDSZ főtitkára): passz. Komment: „Én annak drukkolok, hogy a foci nyerjen, ne a politika."

 

 

Biro-RozaliaBiró Rozália (Bihar megyei szenátor): 2-1; Komment: „Tényleg, férfi kollégáim is tippelték már ezt az eredményt?"

Kimaradt?