Két román teniszező is búcsúzott a cincinatti WTA-tornától

Irina Begu után Ana Bogdan is búcsúzott a küzdelmektől a 2 874 299 dollár összdíjazású cincinatti (Ohio) WTA-torna nyitófordulójában.

A világranglista 78. helyén álló, a selejtezőből érkezett Bogdant 6:3, 6:2-re győzte le az orosz Jekatyerina Makarova (WTA-49.), 61 perc játék után.

Mivel korábban Irina Begu is vereséget szenvedett Ajla Tomljanovictól (4:6, 6:3, 6:3), női egyesben a világelső Simona Halep az egyetlen versenyben maradt román teniszező. Az első kiemelt Halep a második fordulóban csatlakozik a küzdelmekhez Cincinattiben, ellenfele éppen a Begut búcsúztató Tomljanovic lesz. A találkozót szerdán játsszák.

Begu párosban sem jutott túl az első fordulón, miután Monica Niculescuval – meglepetésre – 7:5, 7:5-ös vereséget szenvedtek a Kaitlyn Christian és Sabrina Santamaria alkotta amerikai kettőstől.

Ugyancsak a párosok versenyében Raluca Olaru és az orosz Vera Zvonarjova a nyolcaddöntőig jutott, ahol 4:6, 6:4, 10-7-re múlta felül őket az első helyen kiemelt Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cseh páros.

Kapcsolódók

Kimaradt?