Vereséget szenvedett Irina Begu

Vereséget szenvedett Irina Begu a 2.874.299 dollár összdíjazású cincinatti (Ohio) WTA-torna első fordulójában. A világranglista 55. helyén álló román teniszezőt 4:6, 6:3, 6:3-ra győzte le az Ausztráliát képviselő Ajla Tomljanovic (WTA-58.), több mint két óra játék után.

Ez volt Begu zsinórban elszenvedett hatodik veresége, legutóbb május végén, a Roland Garros második fordulójában sikerült mérkőzést nyernie. A Cincinattiban őt búcsúztató Ajla Tomljanovicnak az első helyen kiemelt Simona Haleppel kell megküzdenie a második fordulóban. Begu párosban is indul a tornán, Monica Niculescuval az oldalán az Ashleigh Barty (Ausztrália)/CoCo Vandeweghe (USA) összeállítású duó ellen kezd. 

Ugyancsak a párosok versenyében Raluca Olaru és az orosz Vera Zvonarjova bejutott a nyolcaddöntőbe, miután 6:3, 4:6, 10-3-ra legyőzték a Vania King (USA)/Katarina Srebotnik (Szlovénia) kettőst. A következő fordulóban az első helyen kiemelt Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cseh páros ellen lépnek pályára Olaruék.

Kapcsolódók

Kimaradt?