Rendkívül népszerű a legnagyobb videómegoszton az idei román eurovíziós dal

Már több mint kétmillió felhasználó tekintette meg az Amnesia című klipet a YouTube-on. A Roxen által előadott szám Romániát képviseli a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

A román közszolgálati televízió (TVR) közleményt adott ki, amelyben arról tájékoztat, hogy a fiatal énekesnő YouTube-csatornáján már több mint 850 ezren, a nemzetközi fesztivál oldalán pedig közel 1,4 millióan nézték már meg az Amnesia című klipet, a pozitív értékelések száma elérte a hatvanezret.

Roxent 2020-ban választották ki, hogy Romániát képviselje a dalfesztiválon, akkori nyertes dala az Alcohol You volt. A tavaly azonban a világjárvány miatt elmaradt a rendezvény. Roxen idén már új számmal, az Amnesiával képviseli Romániát Rotterdamban.

Ez az első alkalom, hogy Rotterdam lesz az Eurovíziós Dalfesztivál házigazdája. Az idei dalfesztivál mottója az Open Up, ami magyarul azt jelenti, Nyílj meg!

A rendezvény elődöntőinek dátuma 2021. május 18. és 20., a döntő időpontja május 22-e. A versenyre negyven ország jelentkezett, Magyarország nincs közöttük. Mind az elődöntőket, mind a döntőt élőben sugározza a TVR.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?