Gyermekszereplőket toboroz a Szigligeti Színház Liliput Társulata

A nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulata újra meghallgatást hírdet, ezúttal a Tüskevár című eladás színre viteléhez keresnek gyermekszeplőket.

Fotó: Szigligeti Színház

A társulat felhívása emlékeztett arra, hogy korábban a Dzsungel könyve, a Diótörő és Egérkirály, A rút kiskacsa, a Túl a Maszathegyen és a Valahol Európában előadásaikhoz is tartották már ilyen jellegű szereplőválogatót. A Fekete István művédőből készült Tüskevár című musicalt Olt Tamás, Szirtes Edina „Mókus” és Váradi R. Szabolcs átiratában, György Csaba rendezi a bábszínházban. A castingot május 7-én, vasárnap tartják.  

Olyan 12-16 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várják, akiket érdekel a színház világa, jól táncolnak és jól énekelnek, illetve válallják azt, hogy kiválasztás esetén, július 24-28. között részt vesznek a Havasrekettyén tartandó felkészítő táborba, és az azt követő próbafolyamaton állandó jelenlétükről biztosítanak.

A prófafolyamat augusztus elseje és szeptember elseje között lesz. A bemutatót szeptember másodikára tervezik.

A beosztásról a castingot megelőző napokban értesítést küldenek. Jelentkezni május 3-án, szerdán 12 óráig lehet a lilliputtarsulat@gmail.com e-mailcímen. A jelentkezéshez fel kell tüntetni a jelentkező nevét, életkorát, elérhetőségét. A meghallgatásra egy verssel vagy prózával, és egy dallal várják az érdeklődőket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?