Elhunyt Nagy László Levente, a Knock Out zenekar basszusgitárosa

Szombaton tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben életét vesztette a mindössze 29 éves Nagy László Levente informatikus és basszusgitáros, a kolozsvári Knock Out zenekar tagja, közölte Facebook-oldalán az együttes.

Nagy László Levente korábban a StromBridge ritmusgitárosa volt, majd Miklós Györgyöt váltva lett a Knock Out basszusgitárosa 2014-ben. Játéka a zenekar legutóbbi, Az élet egy ring című lemezén hallható.

A Knock Out rock-zenekart 1993-ban alapította Kolozsváron a Compact C.-ből kivált Lénárd „Yogi” József és Varga Sándor. 2016-ban jelent meg Az élet egy ring című legutóbbi albumuk, 25 éves évfordulójukat 2018-ban a Kolozsvári Magyar Napok nagyszínpadán ünnepelték, ugyanebben az évben Göteborgban, majd egy évvel később Londonban is felléptek. Eddig hét albumuk jelent meg.

Nagy László Levente a negyedik kolozsvári basszusgitáros, aki tragikus módon, közúti balesetben hunyt el, emlékeztet a Kolozsvári Rádió: korábban a Compactot alapító Teo Péter, a 70-es évek végén koncertező Aussonia tagja, LP, azaz Lázár István és a Funkorporationben játszó Szántó Lóránd is így vesztette életét.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?