A Twist Olivérhez keres gyermekszereplőket a nagyváradi színház

Gyermekszereplők számára hirdet castingot a nagyváradi Szigligeti Színház: Charles Dickens Twist Olivér című regényének musical-adaptációjához 10-23 éves színházkedvelő, táncolni és énekelni tudó fiúk és lányok jelentkezését várják.

A nagyváradi Szigligeti Színház és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) együttműködésében készülő produkcióra regisztrálni május 24-éig a casting@szigligeti.ro e-mail címen, avagy Kőrösi Kristóf NMD-elnöknél, a 0758366381-es telefonszámon lehet, közölte a színház. Az e-mailben kérik feltüntetni a jelentkező nevét, életkorát, iskoláját, valamint elérhetőségeit is. 

A szereplőválogatókra, előzetes beosztás alapján, május 26-án, 27-én és 29-én kerül sor. A szereplőválogatás helyszíni dráma- és ritmusgyakorlatokból, valamint játékokból áll.

Az augusztus 20-án bemutatandó, ősztől pedig a Szigligeti Színház műsorán szereplő produkció próbafolyamatai júliusban szünetelnek; a résztvevők június és augusztus folyamán számos készség- és képességfejlesztő tréningen, drámafoglalkozáson, ének- és táncórákon, valamint alkotótáborban vesznek részt.

Kapcsolódók

Kimaradt?