Kolozsváron is bemutatják a Mamma Mia! musical hazai változatát

Miközben a Mamma Mia! című film folytatása hamarosan mozikba kerül Meryl Streeppel a főszerepben, az Abba-dalokból álló musicalt román előadók is színpadra állították. Bukarest után először Kolozsváron mutatják be az előadást.

Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Ana Munteanu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Jazzy Jo, Silviu Mircescu, Cristina Danu, Flavia Mihășan, Alexandru Săndulescu és Marius Moldovan lép fel a produkcióban, amelyet a kolozsvári Sportcsarnokban június 1-én mutatnak be.A Mamma Mia! musical, amely az egész világot meghódította és 50 ország 60 millió lakosát bűvölte el, egy gyönyörű történetet mutat be szerelemről, kapcsolatról, barátságról, olvasható a szervezők közleményében.

Az eredeti musicalt 1999-ben mutatták be a West End-en Londonban, majd New York-ban a Broadwayen. Catherine Johnson dramaturg és Judy Craymer producer közös munkája az ABBA együttes hajdani tagjainak – Benny Anderson és Bjorn Ulvaeus – dalaira épül. A musical címadója az együttes 1975-ös sikerdallama, a „Mamma Mia”. Ez a 8. leghosszabb futamidejű broadwayi musical, és minden idők 9. leghosszabb futamidejű produkciója 5124 előadással.

Jegyek kaphatók a mammamiathemusical.ro, a iabilet.ro oldalon, és nemsokára a Kolozsvári Sportcsarnok jegypénztáránál is.

Kapcsolódók

Kimaradt?