Új fellépőket és új helyszínt jelentett be a Jazz in the Park

13 új nevet jelentett be a kolozsvári Jazz in the Park fesztivál. A 2018-as kiadáson a Bánffy-palota udvarán is szerveznek koncerteket.

A bejelentett fellépők: Richard Bona & Mandekan Cubano (US), Nik Bartsch’s Ronin (CH), Alfa Mist (UK), Soweto Kinch (UK), Forq (US), Bill Laurance Quartet (US), The Herbaliser (UK), Gallowstreet (NL), Balako (RO), Koffie (NL), Superpoze (FR), Essential Notes (RO) és Exit Oz (RO).A szervezők közleménye szerint a Művészeti Múzeum udvarán megrendezett koncertekre belépőt vagy bérletet kell majd váltani.  Itt lép fel majd az Alfa Mist, Richard Bona és a Mandekan Cubano zenekar, Soweto Kinch szaxofonos és zenekara, és Nik Bartsch’s Ronin.

Ingyenes koncertek továbbra is lesznek a sétatéri színpadokon, itt lép fel többek között Forq, a Bill Laurance Quartet, a The Herbaliser, a Gallowstreet, a Balako, a Koffie, a Superpoze, az Essential Notes és az Exit Oz.

A Jazz in the Park korábban bejelentett fellépőiről itt írtunk. A fesztivál idén 11 naposra növekszik, június 21. és július 1. között szervezik meg. A megnyitó 22-én lesz a Magyar Operában. A jegyköteles koncertekre már elérhetőek a jegyek és bérletek a fesztivál oldalán.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?