The Prodigy is jön az Untoldra

Az „erdélyi napfelkelte-király”, Armin Van Buuren 2018-ban sem hagyja ki az Untold fesztivált. Több más tavalyi fellépőt is bejelentettek csütörtökön a szervezők, de vannak újak is, például a The Prodigy egy „hihetetlenül” nagy show-val.

A szervezők közleménye szerint a tavaly öt órát zenélő Armin Van Buuren mellett visszatér az Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike és Steve Aoki. Az eddig bejelentett fellépők listája itt érhető el.Először lép fel Romániában Diplo, a Major Lazer csapat alapítója, aki többek között olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Skrillex , Justin Bieber, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna , Beyonce, Usher és Snoop Dog. Szintén először lép fel Alesso, a Swedish House Mafia trió volt tagja, aki zenélt például  David Guettával, Calvin Harrisszel és Usherrel. Oliver Heldens is először lesz az Untold vendége a nyáron.

A norvég DJ és producer, Kygo, aki a legnézettebb amerikai tévéshowkban lépett fel és többször hozott össze toplistás dalokat, például a Firestone-t vagy a Stole the show-t, valamint 2016-ban fellépett a riói olimpia záróünnepségén, szintén az Untold nagyszínpadának új fellépői között lesz.

Az Untold fesztivált augusztus 2. és 5. között szervezik meg, egy bérlet ára mától 549 lej illetékek nélkül.

Kapcsolódók

Kimaradt?