Budapesti társulat premierje Kolozsváron

A Groundfloor Group két különleges táncelőadással várja a nézőket 2013 február 25-én és 26-án, az Ecsetgyár Stúdiójába. Hétfőn, február 25-én, idén először, lesz látható a Groundfloor Group nagysikerű produkciója a Dívák, főszerepekben Kézdi Imola, Albert Csilla és Vass Zsuzsanna. MG 5997

A Dívák meghökkentő utazás négy nő filmek, reklámok és női magazinok által visszafordíthatatlanul megpecsételt képzelet- és lelki világába, szembenézés a film- és szépségipar elkerülhetetlen csapdáival, mindez csipetnyi humorral és öniróniával fűszerezve.

Az egyedi táncesemény kedden, február 26-án folytatódik a budapesti HODWORKS Ahogy azt az apám elképzelte című előadásával. A HODWORKS még sohasem járt Kolozsváron, a most bemutatásra kerülő táncelőadás a Műhely Alapítvány Jardin d'Europe nevű programjában, nemzetközi koprodukcióban valósult meg. DSC0397

Az előadást három alkotótárs jegyzi: az olasz Marco Torrice, a szlovákiai Molnár Csaba és a társulatvezető Hód Adrienn. Hármójuk eltérő mozgásvilágát közös felvetés foglalja keretbe: rákérdezni a tánc, a test és a tér kereteire - ki-ki a maga sajátos eszköztárával.

Az esemény találkozásra hívja a kolozsvári közönséget a budapesti valamint a kolozsvári kortárs táncművészet kiemelkedő alkotóival és produkcióival, így járulva hozzá a két szomszédos ország kortárs táncalkotóinak és alkotásainak a párbeszédéhez.

Az előadásokra a jegyek 15 illetve 10 lejes kedvezményes áron kaphatók a helyszínen, de előre is lefoglalhatják az office@groundfloor.ro e-mail címen, vagy az események Facebook oldalán.

Az eseményt a kolozsvári GroundFloor Group és a budapesti Off Alapítvány szervezi, támogatója a Magyar Művészeti Akadémia.

Mindkét előadásra az Ecsetgyár első emeletén található Stúdióban kerül sor este 8 órai kezdettel.

Kimaradt?