Két további nagyszínpadi fellépőt jelentett be az Untold

A brit John Newman visszatér az UNTOLD nagyszínpadára, miután a fesztivál első kiadásáról nagyon pozitívan nyilatkozott.

A Calvin Haris-el és a Rudimental-al közösen létrehozott produkciói a nemzetközi és a brit toplisták élére repítették a mindössze 27 éves énekest.Az Untold nagyszínpadáról nem hiányozhat a G.T.A vagyis a Good Times Ahead két tagja sem, Julio Mejia és Matt Toth, akik neves amerikai house, electro house és hip hop DJ-k. A két előadó már több ízben vett részt világturnékon olyan hírességekkel, mint Rihanna, Calvin Harris vagy Tiesto.A G.T.A és John Newman az UNTOLD fesztivál több mint 200 fellépőjéhez csatlakozik, olyan nevekhez, mint: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello, Alan Walker, Don Diablo, Lost Frequencies, Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, MO, Tinie Tempah és még sokan mások.

A fesztivál napokra, órákra és színpadokra lebontott programja elérhető a fesztivál hivatalos honlapján (www.untold.com), illetve az UNTOLD telefonos alkalmazáson keresztül, mely az Appstore és a Google Play felületekről egyaránt letölthető. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

A 2017-es UNTOLD Fesztiválra még 3000 bérlet (General Acces és VIP) kapható, hétfőn 14 órától pedig napijegyeket is lehet vásárolni 240 lejért (plusz kezelési költség).

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?