Közös jegyet ad ki a VIBE és az Awake Fesztivál

A zene ereje tényleg egyesít, ezért a VIBE és az Awake szervezői úgy döntöttek, közös jeggyel lepik meg a fesztiválkedvelőket. A két fesztiválra együtt 260 lejért lehet bérletet váltani. Akinek már megvan a bérlete a VIBE-ra, az Super Early Bird áron juthat be az Awake-re.

A marosvásárhelyi VIBE Fesztivál július 6–9. között vár mindenkit a Maros-parta, a most bejelentett DOUBLE PASS birtokosai a gernyeszegi Teleki-kastély területén megszervezett Awake-en zárhatják majd a nyarat szeptember 1–3. között. A két Maros megyében zajló fesztivál összefogásának eredményeképp mindkét fesztiválra olcsóbban válthatunk jegyet, a DOUBLE PASS-hez az eventim.ro hálózatán juthatunk hozzá.„A VIBE Fesztivál szervezőiként szeretnénk, ha Marosvásárhely kulturális és egyetemi központi jellege megerősödhetne, és látható, hozzáférhető programok várnák mind a helyieket, mind a városba látogatókat. Támogatunk minden olyan rendezvényt, ami előrelépés Marosvásárhelynek és a megyének, és a helyi közösségnek plusz értéket nyújthat. Az idén debütáló Awake és VIBE Fesztivál egyaránt segít, hogy Marosvásárhelyt visszahelyezzük a fesztiváltérképre” – mondta el Rés Konrád Gergely, a VIBE fesztiváligazgatója.

„Szeretnénk minél több fiatalt arra bíztatni, hogy a fesztiválok világát megismerje. Gyakorlatilag ez a közös célunk: a zenekedvelő közösséget élőzenés események irányába csábítani, a fesztiválokra vonzani, melyek igazából sokkal többet nyújtanak a zenénél” – jelentette ki Laura Coroianu, az Awake fesztiváligazgatója.

A két új fesztivál az élőzene-kedvelő, erős és jelentős számú Maros megyei közösség igényét igyekszik kielégíteni, ráadásul a máshonnan idelátogatók is vonzó turisztikai célpontként tekinthetnek Marosvásárhelyre és Maros megye szépségeire.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?