Új fellépőket jelentett be az Electric Castle, nem is akárhogyan

Jópofa videóval jelentett be új fellépőket az Electric Castle. A Július 12. és 16. között megszervezett 5. kiadáson ott lesz a Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex és a Slaves.

A kanadai Deadmau5 hatszoros Grammy-jelölt és háromszor nyerte el a világ legfontosabb DJ-versenyének fődíját. Az utóbbi 3 évben W:/2016ALBUM/ című lemezén dolgozott, amelyet majd Bonchidán is bemutat.

A dán Trentemøller az indie rock felől érkezett az elektronikus zenéhez, fellépésein a zene mellett valódi show-val ajándékozza meg a közönségét, ezért is kapta az év művésze és az év zenei producere díj mellett a legjobb előadás díját is Dániában.

Az EC egyik idei különlegessége a reykjavíki GusGus lesz, a technót, trip-hopot és house-t ötvöző zenekar olyan nevekkel működött már együtt, mint Björk, a Depeche Mode vagy a Sigur Rós.

A bonchidai fesztiválon ott lesz még a Maceo Plex, Eats Everything, Cassy, Claptone, Atari Teenage Riot, Tommy Cash, Fanfara Ciocârlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amara, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kornel Kovacs, Reggae Roast, Kenny Ken és King Jammy.

Csütörtökön 369 lejért lehet EC-belépőhöz jutni, ha online vásárolunk, péntektől kezdődően 399 lejre emelkedik a bérletek ára.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?