Bor, mámor… Bénye fesztivál: megvannak a nyertesek!

Rengeteg helyes megfejtés érkezett nyereményjátékunkra, amelyen két kétszemélyes belépőt sorsoltunk ki a magyarországi Tokaj borvidék egyik legizgalmasabb fesztiváljára.

A nyeremény ingyenes belépést biztosít a fesztivál mind a négy napjára, valamint ingyenes sátorhelyet a kempingbe.

A Bor, mámor… Bénye fesztivált augusztus 11. és 14. között szervezik meg Észak-Magyarországon, a festői zempléni faluban, Erdőbényén. A Tokaji borvidék legkülönlegesebb kulturális eseményén nem csupán gasztronómiai, de izgalmas zenei programokon is részt vehetnek a látogatók.

A fesztivál részletes programja itt olvasható.

Kérdésünk ez volt: Milyen koncert kezdődik csütörtökön, augusztus 11-én helyi idő szerint este 8 órától a Bor, mámor, Bénye fesztiválon? A helyes megfejtés pedig: a Kiscsillag zenekar koncertje.

A sok-sok helyes válasz feladói közül a random.org program segítségével sorsoltuk ki a két szerencsés nyertest. Ők a következők: Kerekes Júlia és Topai Júlia.

Az ingyenes belépők nyereményenként KÉT személyre szólnak. A nyerteseknek személyazonossági igazolvánnyal vagy útlevéllel kell igazolniuk magukat a helyszínen. Ha bármilyen kérdésük van, itt érdeklődhetnek. Jó fesztiválozást kívánunk!

Többi játékosunknak köszönjük a részvételt, a válaszokat, és mindenekelőtt azt, hogy olvasnak minket! Természetesen őket is szeretettel várják a Bor, mámor… Bénye fesztiválra (ha nem is ingyen).

Kerekes Júliának és Topai Júliának pedig gratulálunk!

 

Kapcsolódók

Kimaradt?