Pályázatot hirdet a Háromszék Táncegyüttes rendezvényarculat megalkotására

A Háromszék Táncegyüttes nyílt pályázatot hirdet rendezvényarculat megalkotására a XII. Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozója idei kiadása számára.

A rendezvény a régió öt hivatásos, magyar táncegyüttesének (Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, Háromszék Táncegyüttes, Maros Művészegyüttes, Nagyvárad Táncegyüttes, Udvarhely Néptáncműhely) évente megrendezett vándorfesztiválja, amelynek 2016-ban a Háromszék Táncegyüttes ad otthont Sepsiszentgyörgyön.

A szervezők első lépésben egy kész logótervet várnak, amelyhez mellékelni szükséges  minimálisan a következő alkalmazási felületek vázlatát: rendezvényplakát, polóterv, rendezvényhonlap terve. A pályázaton való részvétel díjmentes, egy pályázó több tervet is beküldhet.

A legjobbnak ítélt pályamunka 3000 lejes bruttó pénzjutalomban részesül.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy nem megfelelő pályamunkák esetén meghosszabbítsa a kiírást. A nyertes pályázónak vállalnia kell a teljes rendezvényarculati csomag elkészítését (szórólap, műsorfüzet, mesh, kitűző, dvd korong, animált logó, flash bannerek stb.).

Beküldési határidő 2016. július 1., péntek 12:00 óra. A pályázatot beküldeni, valamint a pályamunkák kivitelezéséhez szükséges információkat (brief, program, stb.) igényelni a noemi@hte.ro e-mail címen, valamint érdeklődni a 0720-069974 telefonszámon lehet. A XII. Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójára 2016. október 13-16. között kerül sor. 

Kimaradt?