Játszókuckók és A Pál utcai fiúk gyermeknapon a marosvásárhelyi színházban

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház különleges programmal kedveskedik ma, június elsején a gyerekeknek. 

A gyermeknapon utolsó alkalommal megtekinthető A Pál utcai fiúk előadás előtt és után, azaz 16.00-17.00 és 19.30-21 00 óra között játszókuckók állnak a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház előcsarnokában, ahol az érdeklődő gyermekek és fiatalok megismerhetik azon játékszerek egy részét, melyekkel egy évszázaddal ezelőtt Nemecsekék is játszhattak, valamint új típusú társasjátékokat is kipróbálhatnak a nézők és érdeklődők.

Molnár Ferenc világhírű ifjúsági regényében olvashattunk a golyózásról, az indiánozásról, de a nemzeti előcsarnokában olyan társasjátékok is várják a játszani vágyó gyermekeket és felnőtteket, mint a Carcassone, a Dixit a Six Making és a Hack Trick. A játékokba való bekapcsolódás az érkezés sorrendjében történik. A gyermeknapi játékkavalkád támogatója a www.jatszma.ro, a rendezvény a GIMS IT Kft. munkatársainak segítségével valósul meg.

A PÁL UTCAI FIÚK utolsó előadására 2016. június 1-jén, szerdán 17.00 órától, kerül sor a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében. Az előadásra érvényesíthetőek a 2015/2016-os évadra váltott szabadbérletek. Jegyek kaphatók a kultúrpalotai jegyirodában, a színházi jegypénztárban, valamint a www.biletmaster.ro honlapon.

Kapcsolódók

Kimaradt?