Ifjúközelben: szabadtéri fényképkiállítás Székelyudvarhelyen

Hargita megye fiataljairól, gyermekeiről szól az a szabadtéri kiállítás, amely május 5-én a székelyudvarhelyi Kossuth utcában nyílik meg. A tárlat anyagát Balázs Ödön fotográfus válogatta.

A május 5–13. között zajló XII. Hargitai Megyenapok műsorkínálata fókuszában a fiatalok állnak, hozzájuk, értük és róluk is szól az események zöme. Ehhez a tematikához igazította dokumentációs kiállítása anyagának összeválogatását a Székelyudvarhelyen székelő Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont.

Május 5–13. között az Ifjúközelben című szabadtéri fényképkiállítás Székelyudvarhelyen a Kossuth utcában lesz megtekinthető, 5-én 12 órától kezdődően. A tárlat anyagát Balázs Ödön fotográfus, a Forrásközpont munkatársa válogatta. Az idei megyenapok tematikájához kapcsolódva olyan Hargita megyei életképeket láthatnak a Kossuth utcába ellátogatók, amelyek a vidék gyermekeiről, fiataljairól készültek.

A XII. Hargitai Megyenapok, illetve a jelen kiállítás szervezői: Hargita megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont.

Kimaradt?