Shakespeare-darab románul, magyar feliratozással Marosvásárhelyen

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulatának előadásában 2016. április 24-én, vasárnap 19.00 órától a Nagyteremben tekinthető meg William Shakespeare VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ /  SZENTIVÁNÉJI ÁLOM című színműve. A román nyelvű előadást magyar feliratozás kíséri.

Az előadás rendezését Vlad Massaci jegyzi, akit a marosvásárhelyi közönség a Campionatul de improvizatie / Improvizáció-bajnokság és az Aniversarea / Évforduló előadásokból már ismerhet. A darab koreográfusa Bordás Attila.

A díszlet- és jelmezterv, a videó-koncepció, a zenei illusztráció és a lightdesign Andu Dumitrescu munkája, akit ezért az előadásért a Legjobb díszlet kategóriában UNITER díjra jelöltek. Az idén az UNITER gálát a nagyváradi Regina Maria Színház Nagytermében tartják május 9-én, addig is a színházi szövetség honlapján a közönség is szavazhat a jelöltek közti kedvenceire. A jelöltek között szerepel a Tompa Miklós Társulat A nyugalom című előadása, B. Fülöp Erzsébet színművésznő és Radu Afrim rendező is, akikre szintén lehet on-line szavazni.

Jegyek válthatók a Kultúrpalotai jegyirodában, a színházi jegypénztárban, illetve a www.biletmaster.ro honlapon.

Kimaradt?