Harmadszor is megrendezi az adventi könyvvásárt az IDEA Könyvtér

Tavalyi sikere után az IDEA Könyvtér a Sapientia EMTE Kolozsvári Karával partnerségben idén ismét megszervezi az Adventi Könyvvásárt.

Az Adventi Könyvvásár mottója ebben az évben is „A legszebb ajándék a könyv!”, amivel arra buzdítja a kolozsvári közönséget, hogy erdélyi magyar kiadók kínálatából válasszon karácsonyi ajándékot szerettei számára. Az idén első alkalommal megrendezett Kolozsvári Magyar Napok Téli Fesztivál programsorozatához csatlakozik a könyvvásár, egyetértését fejezve ki a rendezvény képviselte értékekkel és célokkal.

Ebben az évben is a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának új épületében (Tordai út 4. sz.) lehet majd válogatni több mint 50 kiadó mintegy 1000 kiadványából. Kedvezmények, akciók és rengeteg újdonság várja majd az odalátogatókat. Azok, akik 50 lej feletti értékben vásárolnak, tombolán nyerhetik meg a 100 lej értékű könyvcsomagok egyikét. Azok pedig, akik inkább ajándékutalvánnyal lepnék meg családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket, most kedvezményes áron juthatnak hozzá az Idea Könyvtér standjánál.

Az Adventi Könyvvásár ünnepélyes megnyitójára december 17-én, csütörtökön 11 órakor kerül sor a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának előterében. A vásár a továbbiakban 2015. december 17–19. között, csütörtöktől-szombatig 11 és 19 óra között ingyenesen látogatható az egyetemi épületben.

 

 

Kimaradt?