Nem búcsúzhatnak el méltó módon a nézőktől a Kívánságkosár műsorvezetői

A Duna TV vezetősége a januártól megszűnő Kívánságkosár stábjának nem engedi meg, hogy méltó módon elbúcsúzzon a nézőktől, és a sajtónak sem nyilatkozhatnak – írja a Bors.

Mint beszámoltunk róla, a magyar köztelevízió Erdélyben is nagyon népszerű adása jövőre már nem szerepel a műsorrácsban. A Kívánságkosár naponta 13.30–15.30 között szórakoztatta a nézőket, de december utolsó napjaiban a stúdiójában végleg kihunynak a fények.

Az MTVA sajtóosztálya röviden arról tájékoztatta a nézőket, hogy a „közmédia műsorstruktúrája januárban megújul. Ebből adódóan szűnik meg a Kívánságkosár című műsor”. A sajtó a műsor munkatársaitól sem tudhatott meg többet, mert a tévécsatorna vezetői saját dolgozóinak sem engedi meg, hogy nyilatkozzanak. Így a műsorvezetők, többek között Bényi Ildikó, Radványi Dorottya, Farkas Beatrix, Morvai Noémi és Asbóth József is csak lélekben vehet búcsút a Kívánságkosártól.

„Érzékenyen érintette a stábot, hogy megszűnik a műsor. Sokak számára fájdalmas a búcsú, hisz van, akinek ez a megélhetést jelentette. Nehéz időszak ez, de aki a televíziózásban dolgozik, az tudja, az egyik műsor megy, a másik jön” – mondta a Borsnak egy névtelenséget kérő stábtag.

Kapcsolódók

Kimaradt?