Panoptikum nyílik Budapesten

Megnyitotta kapuit Magyarország első celeb Panoptikuma, ahol találkozik a múlt és a jelen, életnagyságban megelevenednek a hírességek. A látogatók szelfizhetnek is a filmszakma, a zenei- és a sportvilág nagyjaival.

A Gozsdu Celebrity Panoptic 2015. szeptember 10-én nyílt mint Magyarország első és ezidáig egyetlen celebpanoptikuma. A kiállítás célja, hogy egy teljesen egyedi élményt nyújtó kulturális színfolt lehessen belföldi és külföldi látogatóknak egyaránt Budapest belvárosának szívében, a Gozsdu „C” udvarában. 

A kiállítás minden korosztály számára nagy élmény: külön hangsúlyt fektettek a kiállításrendezők a legkisebbek igényeire is, ezért mesehősök is találkozhattok. A magyar hírességek kiemelt figyelmet kapnak a panoptikumunkban. "A jelenlegi készletünket folyamatosan bővítjük külföldön és hazánkban készülő viaszszobrokkal egyaránt. A napokban érkezett meg hozzánk a brit hercegi pár, Katalin hercegnő és Vilmos herceg, de tervezünk, egy Star Wars sarkot, valamint a magyar hírességeink közül Puskás Öcsit és Dzsudzsák Balázst is megelevenítenénk" - mondta Bökönyi Zsolt, a Gozsdu Celebrity Panoptic marketing vezetője a tárlat bemutatásakor.
 

Kapcsolódók

Kimaradt?