A Love Story egykori szerelmespárja újra együtt játszik

Negyvenöt évvel a Love Story bemutatója után egy színdarabban újra együtt látható a tragikus szerelmi történet két főszerelője, Ali MacGraw és Ryan O’Neal – írja a tvgo.hu.

Negyvenöt év telt el azóta, hogy Jenny és Oliver szerelmi története a fél világot megríkatta. A hetvenhat éves MacGraw és a hetvennégy éves O’Neal 2014-ben a The Hollywood Reporter magazin fotózásán találkozott újra és a róluk készült fotók rengeteg producer és rendező fantáziáját megmozgatták.

Love Letters című színdarab producereit is lenyűgözte, hogy ennyi év elteltével is milyen remekül mutat együtt a két színész, és rögtön ajánlatot tettek nekik. A Love Letters A.R. Gurney írta 1988-ban és különböző szereposztásokban évek óta szerepel az amerikai színházak repertoárjában. A kétszereplős darabban egy idős férfi és nő olvassa fel ötven év leveleit, jegyzeteit és üzeneteit, amelyekből kirajzolódik mindkettejük élete és a kapcsolatuk.

Bár MacGraw évtizedek óta felhagyott a színészkedéssel, a Love Letters női főszerepét szívesen elvállalta O’Neal oldalán. „Sokat segített, hogy nem kellett memorizálnom a teljes szöveget, hiszen a darab közben végig a kezünkben vannak a levelek és a dokumentumok” – indokolta a színésznő a Love Letters sajtótájékoztatóján, hogy miért nem aggódott annyira a fellépések miatt. O’Neal pedig arról beszélt, hogy számára olyan a történet, mintha a Love Story Jennyje nem halt volna meg, és megnéznénk, hogy ötven év elteltével hol tart a kapcsolatuk Oliverrel.

A Love Letters minimalista díszletben játszódik, a két színész szinte végig egy-egy asztalnál ülve emlékezik a múltra. A darabot a Tony-díjas Gregory Mosher rendezi, és október 13-án mutatják be Los Angelesben. A bemutató után a színészek országos turnéra indulnak.

 

Kimaradt?