Top Dogs: színisek előadása a gyergyói Figuránál

A Figuránál április 11-12-én, szombaton és vasárnap este 7 órától kerül bemutatásra a Babeș – Bolyai Tudományegyetem harmadéves színművészet szakos diákjainak vizsgaelőadása, Bíró József és Botos Bálint rendezésében Urs Widmer Top Dogs című darabja.

A dráma olyan multinacionális cégek menedzsereit, ex nagykutyáit mutatja be, akik kiégtek, megszűnt a munkahelyük és kicsúszott a talaj a lábuk alól.

Az újrakezdésben és munkakeresésben egy közvetítőcég segít nekik, a New Challenge Company. Megjelenés-tanácsadás, testbeszéd-fejlesztés, személyiség tesztek, pszichológiai szaktanácsadás - minden a legtudományosabb keretek között történik.

Az előadásban nem csupán a szereplők belső harcai, szánalmas képmutatása, frusztrációi kerülnek bemutatásra, hanem a groteszk elidegenítés és a szituációk felületességét is leleplező poénok.

A produkció szereplői (köztük két gyergyószentmiklósi színészhallgatóval, Árus Péterrel és Fodor Alain Leonarddal) a Figura Übüség című előadásából lehetnek ismerősek a gyergyói közönségnek.

Információk és helyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Kimaradt?