Emma Watsont is megfenyegették a hackerek

A nemzetközi nőnap alkalmából tartott beszédet Emma Watson a Facebook londoni irodájában azokról a nőket érintő komoly fenyegetésekről, melyeknek ő is részese volt pár hónappal ezelőtt a fappeningbotrány alkalmával – írja a hirado.hu.

Néhány hónapja pikáns képek kerültek ki a netre több hírességről is, többek között Jennifer Lawrence-ről, Kate Uptonról, Kim Kardashianról. Akkor a hackerek Emmát is megfenyegették, hogy a következő, amit kitesznek a világhálóra, az ő képe lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=LNi9Ypc0cg8

 „Tudtam, hogy átverés, tudtam, hogy ilyen képek nem léteznek, de azonnal megfenyegettek, amint felszólaltam a női jogokért. Őrjöngtem, nagyon ideges lettem, és akkor tudtam, hogy pont ezért teszem ezt. Az ellenkezőjét érték el a fenyegetésükkel" – érzékeltette a Harry Potter sztárja, hogy mennyire terrorizálva érezte magát a hackercsoport miatt.

Emma Watson, mióta a He for She női egyenjogúsági kampány keretében felszólalt a múlt évben, még elkötelezettebb harcosa lett a nőket érintő hátrányos megkülönböztetés és fenyegetettség témájának.

A színésznő jelenleg a legújabb Disney-adaptáción dolgozik: Belle-t fogja alakítani A Szépség és a Szörnyetegben. Partnere (a Szörnyeteg) az eredeti tervek szerint Ryan Gosling lett volna, azonban a színész visszalépett. Helyette – nagy valószínűséggel – a Downton Abbeyben megismert Dan Stevens fogja alakítani a főszereplőt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?