Gálvölgyi és Hernádi is az Aradi Kamaraszínház vendége lesz

Összesen tíz, hat nagyszínpadi és négy kamaratermi produkciót kínál a nézőknek az Aradi Kamaraszínház 2015-ben.

A 2015-ös évadban az aradi nézők láthatják Gálvölgyi Jánost és Hernádi Juditot a Budapesti Játékszín Jutalomjátékcímű előadásában, élvezhetik Laár Andrásfekete humorát, júniusban szabadtéri koncert keretében a világhírű Benkó Dixieland Band zenél, láthatják az európai hírű Méhes Csabamozgáskomikus és pantomimművész pech-showját, megtudhatják, milyen a világ egy szekus értelmi fogyatékos fiának nézőpontjából a Szeretik a banánt, elvtársak? című BBC-díjas Székely Csaba monodrámából. 

Csákányi Eszter vall magáról és a női lélek megannyi arcáról egy élő koncert keretében, a nagyváradiak a magyar drámairodalom egyik klasszikusával, a Liliommal érkeznek, Szikora János rendezésében, kiemelkedő színészi alakításokkal. Önfeledt kikapcsolódást ígér a budapesti Bagoly és Cica című vígjáték, Jordán Adéllal a főszerepben. A nagy füzet Horváth Csaba rendezésében, Agota Kristof legendás regényének sajátos feldolgozása, mely ötvözi a fizikai színház és a hagyományos prózai színház nyelvezetét, 2014-ben a Tánc Fesztiválján az előadás elnyerte a fődíjat, a Jancsó Miklós-díjat, valamint a Közönség díjat. Ősszel az Aradi Kamaraszínház saját produkciója is bemutatásra kerül.

Az évad március 23-án kezdődik a Szeretik banánt, elvtársak? című monodrámával a Kamaraszínházban, Sebestyén Aba előadásában.

Kimaradt?